
Το δικαστήριο της Σύρου καταδίκασε τον Χάρι Μαγκουάιρ για όσα είχαν συμβεί στη Μύκονο το 2020. Όταν και είχε εμπλακεί σε βίαιο επεισόδιο, το οποίο οδήγησε στην σύλληψή του. Ο Άγγλος αμυντικός τιμωρήθηκε με 15 μήνες φυλάκιση, με αναστολή.
Το 2020 ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τιμωρηθεί με 21 μήνες και 10 μέρες φυλάκιση (με αναστολή) καθώς κρίθηκε ένοχος για επανειλημμένη σωματική βλάβη, απόπειρα δωροδοκίας, βία κατά δημοσίων υπαλλήλων και προσβολή.
Οι δικηγόροι του Μαγκουάιρ είχαν ασκήσει έφεση. Η εκδίκαση της νέας δίκης πήρε αναβολή τέσσερις φορές. Και τελικά διεξήχθη την Τετάρτη (4/3) στη Σύρο.
Εκεί το δικαστήριο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Μαγκουάιρ είναι ένοχος για μη σοβαρή επίθεση, αντίσταση κατά της σύλληψης και απόπειρα δωροδοκίας. Σύμφωνα με τη μειωμένη σοβαρότητα των εγκλημάτων του αμυντικού, η ποινή του Μαγκουάιρ μειώθηκε σε 15 μήνες.
Σύμφωνα με το BBC Sport, ο Μαγκουάιρ αρνείται την τέλεση αδικήματος και σχεδιάζει να ασκήσει έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο. Ο Άγγλος αμυντικός όπως λέει στο περιβάλλον του, θέλει να «καθαρίσει» το όνομά του δικαστικά.
Ο Μαγκουάιρ δεν ήταν υποχρεωμένος να παραστεί αυτοπροσώπως στην ακροαματική διαδικασία, μπορούσε να εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους τους.
Βίντεο του Χάρι Μαγκουαιρ στο Τ.Α. Σύρου το 2020:
Ακολουθήστε μας στα social media του XploreMykonosNews.gr
Κάντε εγγραφή και στο κανάλι μας στο YouTube
Ακολουθήστε μας και στο Νο1 lifestyle & travelling περιοδικό της Μυκόνου XploreMykonosMagazine.com
Διαβάστε ακόμη:
- Δήλος 3D Digital Twin: Η Δήλος στην Ψηφιακή Εποχή μέσα από μια εντυπωσιακή τρισδιάστατη απεικόνιση
- Χρηματοδότηση για επενδύσεις σε αλιευτικά σκάφη στο Νότιο Αιγαίο
- Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Μυκόνου
- Εκπαίδευση στην Ψηφιακή Ασφάλεια στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μυκόνου
- Ενημέρωση για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο σε Σχολεία της Μυκόνου και της Τήνου